2020-03-05 20:24:58

Kadra Stali II Stalowa Wola na rundę wiosenną sezonu 2019/2020

fot. Radosław Kuśmierz
fot. Radosław Kuśmierz
Zielono-czarni po rundzie jesiennej zajmują odległe siedemnaste miejsce w tabeli 4 ligi podkarpackiej. Zobaczcie jak wygląda ich kadrą przed wiosną. 
 
Rezerwy Stali Stalowa Wola po dość fatalnej rundzie wiosennej, będą chciały nawiązać walkę o pozostanie w gronie czwartoligowców. Będzie o to niezwykle trudno, bowiem strata do bezpiecznej pozycji wynosi aż jedenaście punktów.
 
Balast ten może być sporym uciążeniem wiosną, choć do póki piłka w grze wszystko się może zdarzyć. Popularna "dwójka" Stalówki musi się poprawić, aby móc realnie powalczyć o utrzymanie. Do zespołu dołączyło kilku juniorów. Mowa tutaj o Wojciechu Nieradce, Maksymilianie Popku, Robercie Świeradzie oraz Michale Wilku.
 
Młodych piłkarzy rezerw w miarę możliwości będą wspierać zawodnicy z pierwszej drużyny. Drużyna dowodzona przez Piotra Piechniaka musi od początku ruszyć z kopyta, by móc chociaż nawiązać jakąkolwiek walkę. Pierwszy test już w najbliższą sobotę, a rywalem drugiego garnituru zielono-czarnych będzie "dwójka" Stali Mielec.
 
Kadra Stali II Stalowa Wola na rundę wiosenną sezonu 2019/2020
 
Bramkarze: Kacper Moskal
Obrońcy: Tymoteusz Buczek, Bartosz Maziarz, Daniel Kaleta, Konrad Adamczyk, Wojciech Nieradka, Michał Wilk
Pomocnicy: Jakub Lebioda, Filip Moskal, Patryk Kuchyt, Wojciech Bosak, Patryk Marut, Karol Dziopak, Sebastian Gnatek, Wiktor Czerepak, Maksymilian Popek, Bartłomiej Gnatek, Daniel Mazurek
Napastnicy: Robert Świerad, Dawid Maślach, Szymon Grabarz

Czytaj także

Komentarze

Komentarze: 1

Rozwiąż działanie =

newsnacwi 2020-03-05 20:46:07 2 3

www.luvoo.net - niesamowity serwis randkowy dla dorosłych, którzy chcą znaleźć partnera do seksu

Redakcja portalu podkarpacieLIVE nie ponosi jakiejkolwiek odpowiedzialności za treść komentarzy. Każdy użytkownik reprezentuje własne poglądy i opinie biorąc pełną odpowiedzialność za ich publikację.

Czytaj następny news zamknij

Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Rozumiem