https://online.efortuna.pl/page?key=ej0xMzUzMTM1NiZsPTE0NjM1MTYzJnA9MzExOTg%3D&var1=cms%2Fbonus

2021-07-20 18:20:00

Kamil Radulj oficjalnie w Stali Stalowa Wola! Jak przyjęty został ten transfer? [OPINIE]

Kamil Radulj został nowym zawodnikiem Stali Stalowa Wola. Nowy nabytek "Stalówki" ostatnio grał w Apklan Resovii, wobec czego można powiedzieć, że mamy hit transferowy. Postanowiliśmy więc zebrać opinie kibiców o tym transferze, które prezentujemy poniżej.
 
Kamil Radulj oficjalnie w Stali Stalowa Wola. 32-letni pomocnik ostatnio grał w Apklan Resovii. Piłkarz rozegrał dla niej 7 spotkań w Fortuna 1 lidze oraz zdobył jednego gola. Ponadto na swoim koncie ma także mecz w Fortuna Pucharze Polski. Można więc powiedzieć, że to hit transferowy w 3 lidze gr. IV, wobec czego postanowiliśmy zebrać opinie kibiców o tym transferze, które prezentujemy poniżej.
 
Sympatycy "zielono-czarnych" są zadowoleni z tego ruchu.
 
Niektórym jednak ten transfer się nie spodobał.
 
 
A wy co sądzicie o tym wzmocnieniu? Dobry ruch "Stalówki"? Napiszcie nam wasze opinie w komentarzach.

Czytaj także

Komentarze

Komentarze: 17

Rozwiąż działanie =

A.G. 2021-07-20 20:04:41 14 4

Robienie wielko hallo wokół tego transferu jest śmieszne. Facet ostatnie pół roku spędził w IV lidze, nie grał tam nic, nie wiem czy zaliczył choć ze dwie asysty. Rezerwy spadły z ligi i w tym momencie Radulj przechodzi do Stali SW praktycznie z okręgówki. Jeżeli to jest hit transferowy to głównie dla samego Radulja bo idzie grać dwa poziomy wyżej.

~anonim 2021-07-20 19:04:03 7 4

Bardzo dobry zawodnik.

~anonim 2021-07-20 19:46:03 5 2

Czy temat nie został wyczerpany pod poprzednim postem?Może jutro dowiemy się co byśmy chcieli, aby jadł na śniadanie K. Radulj? Co wy w ogóle się tak pucujecie do tej Stalowej i same ohy i ahy?

Kibic 2021-07-20 19:47:05 1 1

Szklany i drogi

~anonim 2021-07-20 19:50:45 2 2

klub akurat kasy ma sporo więc myślę obie strony są zadowolone 6 tyś miesięcznie to nie jest taka duża kwota

A.G. 2021-07-20 20:04:41 14 4

Robienie wielko hallo wokół tego transferu jest śmieszne. Facet ostatnie pół roku spędził w IV lidze, nie grał tam nic, nie wiem czy zaliczył choć ze dwie asysty. Rezerwy spadły z ligi i w tym momencie Radulj przechodzi do Stali SW praktycznie z okręgówki. Jeżeli to jest hit transferowy to głównie dla samego Radulja bo idzie grać dwa poziomy wyżej.

~anonim 2021-07-20 20:09:19 5 4

Jednak był czołowym piłkarzem Resovii jak był zdrowy

TylkoZKS 2021-07-20 20:11:17 4 9

Teraz moja opinia - je**ć pis zawsze i wszędzie.

Old Maupishon 2021-07-20 20:13:38 1 2

A gdzie opinia Starego Malpiszona???

~anonim 2021-07-20 20:36:48 8 4

Bo Stalówka to jest marka o niej zawsze będzie głośno wystarczy zobaczyć ilość komentarzy pod każdym postem dotyczącym klubu i wszystko w temacie

~anonim 2021-07-20 21:40:28 5 2

Komentarze są bo prowokujecie swoją dziecinną napinką do nich, a prawda jest taka że to klub jak każdy inny niczym się nie wyróżniający a już w szczególnosci nazwą.

Kibic 2021-07-21 00:34:20 3 1

Kamil jak będzie zdrowy to wam wyprowadzi drużynę do wyższej ligi. Czekamy na mecze. I życzymy wszystkiego dobrego

StalZKS 2021-07-21 08:59:09 6 6

Widzę, że boli niektórych Wielka Stalówka.

..... 2021-07-21 09:17:53 3 2

Mieszkanie mu i może załatwili, ale na trening będzie dojeżdżał rowerem

~anonim 2021-07-21 12:58:48 3 2

Zdrajca jak można tak nisko upaśc

~anonim 2021-07-21 14:43:09 4 1

Jeb.ać oszołomów z lewicy i konfederacji

~anonim 2021-07-21 14:43:09 4 1

Jeb.ać oszołomów z lewicy i konfederacji

~anonim 2021-07-21 14:43:09 4 1

Jeb.ać oszołomów z lewicy i konfederacji

Redakcja portalu podkarpacieLIVE nie ponosi jakiejkolwiek odpowiedzialności za treść komentarzy. Każdy użytkownik reprezentuje własne poglądy i opinie biorąc pełną odpowiedzialność za ich publikację.

Czytaj następny news zamknij