2018-07-10 13:53:12

Krzysztof Łętocha, trener Stali Stalowa Wola: "Wzmocnienia dadzą jakość"

Podobne tematy 2 liga Stal Stalowa Wola
Przemysław Sawicki (biała koszulka) jest jednym z testowanych napastników (fot. Radek Kuśmierz)

Pryncypałowie trenera Krzysztofa Łętochy przechodzą do konkretnych działań przed ligą. Będą wzmocnienia w Stali Stalowa Wola.

Kolejni zawodnicy testowani pojawili się na dzisiejszym treningu Stali Stalowa Wola. Sprawdzani byli głównie zawodnicy na pozycji napastnika, w tym m.in. Przemysław Sawicki ostatnio występujący w Szombierkach Bytom. Zawodnicy Ci dostaną szansę w środowym meczu kontrolnym przeciwko Avii Świdnik.

Ostatnie dwa tygodnie upłynęły na testowaniu głównie młodych zawodników, których wstępnie wyselekcjonowano. Od początku tego tygodnia zespół przygotowuje się już pod kątem ligi. Ubytków raczej więcej nie będzie, choć sprawa Szymona Jarosza nie jest jeszcze przesądzona.

- Dojadą kolejni zawodnicy i będzie większy przegląd. Będą to zawodnicy którzy dadzą jakość tej drużynie - powiedział nam Krzysztof Łętocha.

W tym momencie włodarze Stali Stalowa Wola chcą konkretnych zawodników gotowych na trudy 2 ligi. Pod koniec tygodnia przyjadą kolejni zawodnicy, którzy uzupełnią obecną grupę.

- Będziemy się przyglądać seniorom którzy mają nas wzmocnić i być jakością oraz lepiej wyglądać niż Ci co są obecnie. Myślę że będziemy w pełni przygotowani do meczu z ROW-em Rybnik - kończy szkoleniowiec "Stalówki".


Komentarze

Skomentuj przez Facebook

Skomentuj bez logowania

Komentarze: 2

Rozwiąż działanie =

Dawid 2018-07-10 21:47:00 0 1

Łętochy już niema,przyszedł Krawiec

Gieksik 2018-07-16 20:08:03 0 0

Przemysław Sawicki obecny zawodnik Szombierek Bytom, nie był na testach w Stali. To chyba jakis błąd bo na zdjęciu, w białej koszulce to też nie ta osoba.

Redakcja portalu podkarpacieLIVE nie ponosi jakiejkolwiek odpowiedzialności za treść komentarzy. Każdy użytkownik reprezentuje własne poglądy i opinie biorąc pełną odpowiedzialność za ich publikację.

Czytaj następny news zamknij

Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Rozumiem